Νέα αποστολή οκτώ τόνων εμφιαλωμένου νερού από την Περιφέρεια στην Αίγινα

Νέα αποστολή οκτώ τόνων εμφιαλωμένου νερού από την Περιφέρεια στην Αίγινα

Περισσότερους από 8 τόνους εμφιαλωμένου νερού απέστειλε η Περιφέρεια Αττικής στις δημοτικές υπηρεσίες της Αίγινας, προκειμένου να διατεθούν στους πιο ευάλωτους πολίτες του νησιού, ώστε να μην επιβαρύνονται οικονομικά από τη διακοπή υδροδότησης, μετά τη ζημιά στον υποθαλάσσιο αγωγό.

Πριν από λίγες ημέρες, η Περιφέρεια Αττικής είχε αποστείλει 13,5 τόνους εμφιαλωμένου νερού, ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει δεσμευτεί ότι θα συνεχιστεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.
Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση του περιφερειάρχη Αττικής, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα και να έχουμε επισήμως το πόρισμα σχετικά με τη ζημιά στον αγωγό ύδρευσης στην Αίγινα, προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση. Οι πολίτες της Αίγινας όμως δεν μπορούν να περιμένουν. Σήμερα το πρωί, ως #Περιφέρεια_Αττικής, στείλαμε 3 φορτηγά με 8,2 τόνους εμφιαλωμένο νερό. Συνολικά έχουμε αποστείλει 20 τόνους με εμφιαλωμένα νερά. Στεκόμαστε δίπλα στο δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά και στους συμπολίτες μας στο νησί της Αίγινας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon