Κ. Παπαδάκης: Οι αγώνες του λαού αναδεικνύουν ότι η πραγματική αντιπολίτευση είναι στον δρόμο

Κ. Παπαδάκης: Οι αγώνες του λαού αναδεικνύουν ότι η πραγματική αντιπολίτευση είναι στον δρόμο

«Το ΚΚΕ βρίσκεται πάντα δίπλα στους αγρότες», επισήμανε ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του κόμματος μιλώντας την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, στον τ/σ Open.

Αναφερόμενος στο χθεσινό πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, έκανε λόγο «για μια ογκώδη, συγκλονιστική διαδήλωση, της οποίας οι διαστάσεις ήταν τόσο μεγάλες που δεν χωρούν και στα δημοσιονομικά όρια που θέτει η κυβέρνηση και είναι λάστιχο για εφοπλιστές, βιομηχάνους, το Ταμείο Ανάκαμψης κλπ.».

Ακόμα, μιλώντας για τα αιτήματα των αγροτών, στάθηκε στο ότι «δεν ξεχάστηκαν τα προδιαγεγραμμένα εγκλήματα για τις πλημμύρες και για τις φωτιές στον Έβρο», αλλά και στο ότι «δεν ξεχάστηκε και το έγκλημα των Τεμπών που φάνηκε και από όσα είπαν οι χθεσινοί ομιλητές στο συλλαλητήριο».

Είπε ότι η κυβέρνηση «συνδιαμόρφωσε την ΚΑΠ και την ψήφισαν οι βουλευτές όλων των κομμάτων, τονίζοντας πως το ΚΚΕ την καταψήφισε».

«’Αρα αναδεικνύεται ότι η πραγματική αντιπολίτευση είναι στον δρόμο», υπογράμμισε ο Κ. Παπαδάκης και πρόσθεσε πως «συγκροτείται ένα μεγάλο μέτωπο που πάει σε πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 28/2 με κεντρικό σύνθημα «τα κέρδη τους οι ζωές μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon