Βολές της Νέας Αριστεράς εναντίον του υφυπουργού Υποδομών Νίκου Ταχιάου για τον Flyover

Βολές της Νέας Αριστεράς εναντίον του υφυπουργού Υποδομών Νίκου Ταχιάου για τον Flyover

Εναντίον του υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Ταχιάου, για τα όσα είπε σχετικά με τον οδικό άξονα Flyover στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, καταφέρεται η Νέα Αριστερά.
«Με απογοήτευση και θυμό ακούσαμε για ακόμα μια φορά τον υφυπουργό μεταφορών και υποδομών, Νίκο Ταχιάο να επιτίθεται με ειρωνείες στους πολίτες που αντιδρούν στην κατασκευή και τις επιπτώσεις του FLYOVER, χαρακτηρίζοντάς τους “ παλαιοχριστιανούς” και κατηγορώντας τους για γκρίνια και μιζέρια. Αυτή τη φορά επέλεξε ως βήμα για τους λεονταρισμούς του την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, καταφέρνοντας να προσβάλει τους πάντες, σε μια συζήτηση που ούτως ή άλλως η πολιτεία όφειλε να διεξάγει πολύ πριν αποφασίσει την κατασκευή του έργου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

«Καλά θα κάνει ο Θεσσαλονικιός εξωκοινοβουλευτικός υπουργός, να απολογηθεί στους πολίτες όλης της Βόρειας Ελλάδας για το γεγονός πως η κατασκευή του FLYOVER ξεκίνησε χωρίς καμία μελέτη κυκλοφοριακών επιπτώσεων και χωρίς σχέδιο για τα έκτακτα μέτρα που θα έπρεπε να παρθούν όσο το έργο κατασκευάζεται» προσθέτει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon