Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γιος του Κωνσταντίνος ,άκουσαν σήμερα τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,έδωσε στους προσκόπους δώρα και αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά. "Αποχαιρετούμε το 2023 με τη μελωδία από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς που γέμισε σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου. Ευχαριστούμε το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την επίσκεψή τους! Καλή χρονιά!", ανέφερε ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), η οποία μάλιστα συνοδευόταν από σχετικό βίντεο.

Κάλαντα στον πρωθυπουργό από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γιος του Κωνσταντίνος ,άκουσαν σήμερα τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,έδωσε στους προσκόπους δώρα και αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά.

“Αποχαιρετούμε το 2023 με τη μελωδία από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς που γέμισε σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου. Ευχαριστούμε το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την επίσκεψή τους! Καλή χρονιά!”, ανέφερε ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), η οποία μάλιστα συνοδευόταν από σχετικό βίντεο.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon