Σε αναμμένα κάρβουνα οι αγρότες – Πυρετώδεις ετοιμασίες -Video

Σε αναμμένα κάρβουνα οι αγρότες – Πυρετώδεις ετοιμασίες -Video

Πυρετώδεις οι ετοιμασίες των αγροτών για την αυριανή τους κάθοδο στην Αθήνα. Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν ήδη από σήμερα. Οι αγρότες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναρτούν βίντεο ενώ τα τρακτέρ μπήκαν σήμερα στη πόλη της Καβάλας, ενώ σε τετράωρο αποκλεισμό του τελωνείου των Κήπων προχωρούν σήμερα οι αγρότες του Νοτίου Έβρου.

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι οι αγρότες όλης της χώρας καθώς οι κινητοποιήσεις κορυφώνονται σε όλη τη χώρα ενόψει του πανελλαδικού συλλαλητηρίου της Τρίτης στην Αθήνα. Στα μπλόκα των αγροτών σε ολόκληρη τη χώρα οι συζητήσεις συνεχίζονται ενώ η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν υπάρχουν άλλα δημοσιονομικά περιθώρια για παροχές. Από την αστυνομία θα ληφθούν μια σειρά μέτρων προκειμένου να μην μπλοκάρουν κεντρικοί οδικοί άξονες. Οι αγρότες από τα μπλόκα της Λάρισας ξεκίνησαν τη κάθοδο τους στην Αθήνα με βίντεο τους να αναρτώνται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Όπως και τα τρακτέρ από το μπλόκο αγροτών Νομού Ημαθίας Κόμβος Νησελίου φορτώθηκαν από την Αλεξάνδρεια για την Αθήνα καθώς και από το Αιγίνιο από τον σύλλογο Πίδνας Κολινδρού.

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν σήμερα οι αγροτικοί και κτηνοτροφικοί σύλλογοι της ΠΕ Καβάλας με τα τρακτέρ να μπαίνουν μέσα στη πόλη.

Παράλληλα σε τετράωρο αποκλεισμό του τελωνείου των Κήπων προχωρούν σήμερα οι αγρότες του Νοτίου Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κινητοποίηση της Τρίτης αναμένεται να λάβουν μέρος 5.000 αγρότες, με 260 τρακτέρ, εκ των οποίων τα 150 από τη Θεσσαλία. Οι περισσότεροι φυσικά θα κατέβουν με λεωφορεία.

Στόχος είναι να παραμείνουν για μία ημέρα στο Σύνταγμα, διεκδικώντας πιο δραστικές λύσεις για το υψηλό κόστος παραγωγής, με κύριο αίτημα το αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο στην αντλία.

πηγή epiloges.tv

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon