Παράταση ως 29 Φεβρουάριου για τα τέλη κυκλοφορίας- Video

Παράταση ως 29 Φεβρουάριου για τα τέλη κυκλοφορίας- Video

Την απόφαση να δοθεί παράταση στα τέλη κυκλοφορίας μέχρι 29 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης με δήλωσή του. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε πως στη συνέχεια η κυβέρνηση θα προτείνει νέο σύστημα για όσους καθυστερούν να πληρώσουν τα τέλη, με σταδιακή προσαύξηση των τελών ανάλογα με την καθυστέρηση της πληρωμής.

Με την παράταση, οι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν το περιθώριο να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024 όπου η προθεσμία έληγε κανονικά στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Η νέα ημερομηνία είναι οριστική και δεν θα δοθεί καμία περαιτέρω παράταση.

Η δίμηνη παράταση αφορά και όσους σκέφτονται να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους όπου το αργότερο έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024 θα πρέπει να το κάνουν αλλιώς θα πρέπει να προχωρήσουν σε ψηφιακή ακινησία του οχήματός τους για να μην έρθουν αντιμέτωποι με πρόστιμα. Η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας γίνεται με ψηφιακό τρόπο μέσω της ΑΑΔΕ, με κωδικούς taxisnet ή και χωρίς με τη συμπλήρωση του ΑΦΜ και του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος.

Η Πρόεδρος των Φοροτεχνικών Νομού Σερρων κ. Σύλβια Νησιούδη μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ αναφέρθηκε στα Τέλη Κυκλοφορίας και στα Πρόστιμα που επιβάλλονται όταν δεν καταβάλλονται.

πηγή epiloges.tv

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon