Νοσοκομείο Σερρών: Μέχρι οι εγγραφές 13 Σεπτεμβρίου στο ΣΑΕΚ για την ειδικότητα “Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας”

Νοσοκομείο Σερρών: Μέχρι οι εγγραφές 13 Σεπτεμβρίου στο ΣΑΕΚ για την ειδικότητα “Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας”

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών σάς ενημερώνει ότι στη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) του Γ.Ν. Σερρών θα λειτουργήσει η ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» (Α ́ και Γ ́ εξάμηνο κατατάξεις) εκπαιδευτικού έτους 2024-2025 σύμφωνα με την αριθμ. Γ6α/Γ.Π. 18290/25-04-2024 Απόφαση του Υφυπουργού Υγείας (ΦΕΚ 2591/Β ́/1.5.2024). Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 19 Αυγούστου έως και 13 Σεπτεμβρίου 2024. 

  • Δυνατότητα Εγγραφής στο Α ́ Χειμερινό Εξάμηνο έχουν: 

 Οι απόφοιτοι της μη υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ήτοι των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., καθώς και οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων. 

  • Δυνατότητα Εγγραφής στο Γ ́ Χειμερινό Εξάμηνο (κατάταξη) έχουν: 

Οι απόφοιτοι της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης (ΕΠΑ.Λ.), καθώς και οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων, εφόσον πρόκειται για τίτλο σε ειδικότητα του επαγγελματικού τομέα από τον οποίο αποφοίτησαν από το ΕΠΑ.Λ. ή ισότιμη δομή δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης, χωρίς δικαίωμα απαλλαγής από μαθήματα των επόμενων εξαμήνων.  Κάτοχοι ΒΕΚ των Ι.Ε.Κ και του Μεταλυκιακού Έτους-Τάξη Μαθητείας συναφών ειδικοτήτων, με απαλλαγή από τα μαθήματα τα οποία ήδη έχουν διδαχθεί. 

Η φοίτηση είναι δωρεάν. Οι αιτήσεις επιλογής υποψηφίων για εγγραφές στο Α ́ εξάμηνο και στο Γ ́ εξάμηνο (κατατάξεις ) θα υποβάλλονται με φυσική παρουσία στην Γραμματεία της Σχολής (Ορφέως -12- παλιό Νοσοκομείο, 3ος Όροφος) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00- 14:00, από 19 Αυγούστου έως και 13 Σεπτεμβρίου 2024. 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 

  • Σχετική αίτηση με τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου (παρέχεται από τη Σ.Α.Ε.Κ.) 
  • Τίτλος σπουδών. 
  • Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο. 
  • Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας ομογενούς. 
  • Άδεια διαμονής ενιαίου τύπου ή ταυτότητα ομογενών ή διαβατήριο για αλλοδαπούς υπηκόους. 
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 
  • Βεβαίωση απόδοσης Α.Μ.Κ.Α. ή άλλο δημόσιο έγγραφο στο οποίο να αναγράφετε. 

Επιπλέον, για τους υποψήφιους καταρτιζόμενους χωρών της Ε.Ε. ή τρίτων χωρών απαιτείται γνώση ελληνικής γλώσσας κατ’ ελάχιστον επιπέδου Β1, όπως προβλέπεται στο άρθρο 76 του ν. 4763/2020 (Α ́ 254). 

  • Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 23210- 22001 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 – 14:00 
Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon