Νέος πρόεδρος της ΑΝΕΣΕΡ ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος- video

Νέος πρόεδρος της ΑΝΕΣΕΡ ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος- video

Το πρωί της Δευτέρας συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) «Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών Α.Ε- Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Σερρών», το οποίο προέκυψε από την επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: Παναγιώτης Σπυρόπουλος (Πρόεδρος), Γιάννης Μωυσιάδης (Αντιπρόεδρος) Δημήτρης Καρυπίδης (Διευθύνων Σύμβουλος) και οι Δημήτρης Νότας, Βαρβάρα Μητλιάγκα, Βάνα Πλιάκου, Γιώργος Τάτσιος, Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, Παντελής Μπόζης, Στέργιος Φραστανλής και Αθανάσιος Μαλλιαράς (ως μέλη).

Η έγκριση του νέου προγράμματος LEADER , της περιόδου 2024-29, με εγκεκριμένο προϋπολογισμό Δημοσίας Δαπάνης 4,7 εκ. ευρώ, με αναμενόμενη πρώτη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εντός του 2024, αναμένεται με αυξημένο το ενδιαφέρον επενδυτών, καθώς συνεχίζει να διατηρεί το θεμελιώδες στοιχείο της «από κάτω προς τα πάνω προσέγγισης» στο σχεδιασμό πολυτομεακών τοπικών στρατηγικών, με διατήρηση των καινοτόμων προσεγγίσεων.

πηγή epiloges.tv

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon