Αυξάνονται οι τιμές στα διόδια στην Εγνατία Οδό- Φωτιά το κόστος μετακίνησης-Video

Αυξάνονται οι τιμές στα διόδια στην Εγνατία Οδό- Φωτιά το κόστος μετακίνησης-Video

Υπογράφηκε από τους Υπουργούς Υποδομών και Οικονομίας η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ώστε να τεθεί σε εφαρμογή. Το τίμημα των διοδίων από 0,03 ευρώ ανά χιλιόμετρο σήμερα, θα αυξηθεί στα 0,04.

Μάλιστα, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια αναμένεται να αυξηθεί στα 0,065. Η Κίνηση Σερραίων Πολιτών «ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ» με εκπρόσωπο τους τον κ. Ιωάννη Γιάντσιο μετά από αυτές τις εξελίξεις αναμένεται να αντιδράσουν. Η αύξηση της τιμής των διοδίων αναμένεται να βάλει κι άλλη φωτιά στα πορτοφόλια των πολιτών καθώς το κόστος μετακίνησης θα εκτοξευθεί.

Ήδη η Κίνηση πολιτών «ΌΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ» έκανε τις πρώτες  ενέργειες καθώς εκδηλώνουν την αντίθεση τους στην ενέργεια αυτή. Τα στοιχεία και όλα τα σχετικά έγγραφα που έχουν συλλέξει και συντάξει θα τα στείλουν στην Εισαγγελία της Ε.Ε. Μάλιστα ο κ. Γιάντσιος κάνει ιδιαίτερη αναφορά για τα διόδια από το Δερβένι  μέχρι τον Προμαχώνα. 

Πρόβλημα όμως υπάρχει  και για τα διόδια του Στρυμονικού μέχρι τα γνωστά τούνελ. Μπορεί η διαδικασία που αφορά την αύξηση της τιμής στα διόδια να  είναι νόμιμη ωστόσο εκφράζουν την αντίθεση τους και ζητούν η συγκεκριμένη διαδρομή να εξαιρεθεί .Ο κ. Γιάντσιος εξηγεί τους λόγους.

Ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει πως ο συγκεκριμένος δρόμος δεν πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

πηγή epiloges.tv

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon