Άγριοι ξυλοδαρμοί μαθητών στη Νιγρίτα Σερρών- Και δεύτερο περιστατικό βίας την ίδια μέρα

Άγριοι ξυλοδαρμοί μαθητών στη Νιγρίτα Σερρών- Και δεύτερο περιστατικό βίας την ίδια μέρα

Δυο επεισόδια άγριων ξυλοδαρμών ανάμεσα σε ανήλικους σημειώθηκαν την ίδια μέρα στη Νιγρίτα Σερρών

Άγριο επεισόδιο μεταξύ ανήλικων σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας  έξω από το ΚΤΕΛ Νιγρίτας του Δήμου Βισαλτίας. Συγκεκριμένα  2 μαθητές γυμνάσιου 15 χρονών , δέχθηκαν επίθεση  γύρω στις 20.30-20.45, από 6 άτομα  ηλικίας 15,16 και 17 ετών και δύο 19χρονους οι οποίοι έφτασαν  στην Νιγρίτα από τις Σέρρες με Ι.Χ αυτοκίνητο.

Οι μαθητές που δέχθηκαν την επίθεση  νοσηλεύονται στο ΓΝΣ με τον έναν από τους δύο να είναι σε σοβαρότερη κατάσταση και θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σε παιδοχειρουργική μονάδα. Οι δράστες συνελήφθησαν στην αερογέφυρα από την αστυνομία. Μετά την προσαγωγή τους στο Αστυνομικό τμήμα  οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι δύο 19χρονοι οδηγήθηκαν το πρωί  στον εισαγγελέα και αύριο αναμένεται η εκδίκαση τους. Προς το παρόν οι λόγοι της συμπλοκής είναι αδιευκρίνιστοι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΕΠΙΛΟΓΕΣ υπήρχαν κόντρες μεταξύ των εμπλεκομένων με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα άκρα.

Και δεύτερο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στην Νιγρίτα

Παράλληλα όμως την ίδια ημέρα το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου μετά την λήξη της παρέλασης σημειώθηκε κι άλλο περιστατικό βίας ανηλίκων με θύμα αυτή τη φορά μαθητή Α΄ Λυκείου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε επίθεση από πολυάριθμη ομάδα μαθητών γυμνασίου  με αφορμή όπως όλα δείχνουν μια ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Οι γονείς του μαθητή που δέχθηκε την επίθεση, τον βρήκαν χτυπημένο και τον μετέφεραν αρχικά στο ΚΥ και στη συνέχεια  στο ΓΝΣ ενώ κατήγγειλαν και το περιστατικό στο ΑΤ Νιγρίτας το οποίο διερευνά τα αίτια της συμπλοκής. Μέχρι στιγμής δεν έχουν κατατεθεί μηνύσεις.

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon