4ο Γυμνάσιο Σερρών: Διάκριση της μαθήτριας Ζησοπούλου Δανάης στην 25η Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής IRO

4ο Γυμνάσιο Σερρών: Διάκριση της μαθήτριας Ζησοπούλου Δανάης στην 25η Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής IRO

Το σχολείο μας συγχαίρει θερμά τη μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου Ζησοπούλου Δανάη για την πολύ σημαντική διάκριση που πέτυχε στην 25η Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής ΙRΟ.

Η 25η Διεθνής Ολυμπιάδα Ρομποτικής IRO και το 1ο (επίσημο) Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αθλητικής Ρομποτικής® HRSF League από την ομοσπονδία ΕΛ.Ο.Α.Ρ.Τ./H.R.S.F πραγματοποιήθηκαν στο στάδιο Taekwondo, στο Π. Φάληρο από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου 2024, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Τουρισμού, Ανάπτυξης, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, καθώς και του Οργανισμού Unesco–Institute for Lifelong Learning.

Η μαθήτρια του 4ου Γυμνάσιου Σερρών ,Ζησοπούλου Αθανασία Δανάη επέστρεψε με ένα Χρυσό ατομικό μετάλλιο και ένα Ασημένιο στο ομαδικό του HRSF LEAG του 1ου επίσημου πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των παιδιών ήταν γεμάτο και περιελάμβανε την προετοιμασία και τις συμμετοχές τους στα αγωνίσματα, καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις ώστε οι αθλητές όλων των χωρών να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν επόψεις και εμπειρίες καθώς και να δημιουργηθούν οι συνθήκες να διατηρήσουν επικοινωνία στο μέλλον. Ένα ακόμη στοιχείο που πρόσφερε μια διαφορετική εμπειρία στα παιδιά, ήταν οι συνεντεύξεις σε πολλά μέσα επικοινωνίας, από όλες τις χώρες. Η εμπειρία ολοκληρώθηκε με τις απονομές των μεταλλείων για τους διακριθέντες.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα για τις ηλικίες Γυμνασίου και Λυκείου αποτελούνταν από τους Ακριτίδη Ηλία, Τσελέπη Απόλλων, Κασάπη Κωνσταντίνο, Ξανθούλη Αναστάσιο και τις: Ζησοπούλου Αθανασία Δανάη, Καζάκη Κυριακή, Μυλλή Δήμητρα και Ορλιακλή Κατερίνα. Σημαντικές ήταν και οι συμμετοχές παιδιών Δημοτικού, τα οποία έφεραν πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Η ελληνική συμμετοχή κέρδισε συνολικά 6 Χρυσά 2 ασημένια 3 χάλκινα και ένα Τεχνικό μετάλλιο.

Εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας του 4ου Γυμνασίου Σερρών,

Η Διευθύντρια

Ευαγγελία Β. Σκέμπερη

πηγή epiloges.tv

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon