Σέρρες: Έτοιμο το κομβόι των αγροτών με τρακτέρ και λεωφορεία για τη Θεσσαλονίκη- Video

Σέρρες: Έτοιμο το κομβόι των αγροτών με τρακτέρ και λεωφορεία για τη Θεσσαλονίκη- Video

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή κάθοδο των Σερραίων αγροτών στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 13.00 έξω από τον εκθεσιακό χώρο της Agrotica. Η έλευση των Σερραίων αγροτών θα γίνει με τρακτέρ, λεωφορεία αλλά και ΙΧ. Ενώ οι σχέσεις των αγροτών με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης φαίνεται πως κινούνται πάνω σε τεντωμένο σχοινί .

Ξημερώματα της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου 2024 θα ξεκινήσουν οι αγρότες από την πόλη των Σερρών με τα τρακτέρ τους έχοντας προορισμό την Θεσσαλονίκη όπου και θα πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 13.00 έξω από τον εκθεσιακό χώρο της Agrotica και σκοπεύουν να παραμείνουν εκεί μέχρι την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024.

Εκτός από τους Σερραίους αγρότες θα έχουμε και κάθοδο αγροτών από Χαλκιδική, Γιαννιτσά, Δερβένι ,Κιλκίς καθώς και από άλλες περιοχές. Παράλληλα, θα υπάρχουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στο αυριανό συλλαλητήριο.

Το κομβόι με τα 100 τρακτέρ από Σέρρες θα ξεκινήσει στις 6.00 πμ και έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με την αστυνομία για την διαδρομή που θα ακολουθήσουν. Την ίδια ώρα ραντεβού στη γέφυρα της Θέρμης έχουν δώσει και οι μελισσοκόμοι της Μακεδονίας οι οποίοι θα κατέβουν με τα οχήματα τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς θα συμμετέχουν και αυτοί στις κινητοποιήσεις. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Πανσερραϊκού στο αυριανό συλλαλητήριο θα πρέπει να δώσουν όλοι το παρών τους μιας και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ενώ οι σχέσεις των αγροτών με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης φαίνεται πως κινούνται πάνω σε τεντωμένο σχοινί μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη.

Εκπρόσωποι τους μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ διαμηνύουν πως θέλουν συνάντηση μόνο με τον Πρωθυπουργό και απευθύνουν κάλεσμα στους συναδέλφους τους αύριο να επιδείξουν ψυχραιμία κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου.

πηγή epiloges.tv

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon