Τέλος ο Δημήτρης Καμπουράκης από το OPEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Η ανακοίνωση του δημοσιογράφου και του τηλεοπτικού σταθμού.


Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχωρεί από το OPEN, εξέλιξη που ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός. 

Σύμφωνα με το OPEN, ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχωρεί από το κανάλι για «προσωπικούς λόγους». Λίγη ώρα αργότερα, με δήλωσή του, ο Δημήτρης Καμπουράκης εξήγησε πως η απόφασή του οφείλεται σε «μια ξαφνική περιπέτεια» με την υγεία του, εξαιτίας της οποίας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της εκπομπής. 

Στην ανακοίνωση του καναλιού δεν διευκρινίζεται τι θα γίνει με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» που παρουσίαζε έως τώρα ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Παναγιώτη Στάθη. 


«Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους», αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού. 

«Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του ανοιχτού καναλιού», σημειώνει ακόμη η ίδια ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού. 

Δημήτρης Καμπουράκης: Νέα δεδομένα λόγω επίπονης περιπέτειας της υγείας μου


Στη δήλωσή του, ο Δημήτρης Καμπουράκης εξηγεί ότι η περιπέτεια της υγείας του- την οποία περιγράφει ως επίπονη, αλλά όχι δραματική- δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά του. 

Παράλληλα, σημειώνει πως μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσει οριστικά ότι «ολοκληρώθηκε» η τηλεοπτική καριέρα του σε καθημερινή βάση. 

«Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση», δήλωσε ο δημοσιογράφος. 


Ο Δημήτρης Καμπουράκης ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη, τον διευθυντή ενημέρωσης του OPEN Χρήστο Παναγιωτόπουλο και τον «συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο» του Παναγιώτη Στάθη, όπως και όλους τους συντελεστές της εκπομπής. 

«Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη», καταλήγει ο δημοσιογράφος. 

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon