Μάργκοτ Ρόμπι:«Η Γκρέτα Γκέργουιγκ θα έπρεπε να είναι υποψήφια για Όσκαρ»

Μάργκοτ Ρόμπι:«Η Γκρέτα Γκέργουιγκ θα έπρεπε να είναι υποψήφια για Όσκαρ»

«Δεν υπάρχει λόγος να λυπάσαι όταν ξέρεις ότι είσαι τόσο ευλογημένος» δήλωσε η Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) κατά τη διάρκεια ειδικής προβολής της ταινίας «Barbie» από το Screen Actors Guild, σύμφωνα με το Deadline.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ, η ηθοποιός σπάει τη σιωπή της και μιλά για την απουσία τόσο της ίδιας όσο και της Γκρέτα Γκέργουιγκ (Greta Gerwig) από τις μεγάλες κατηγορίες η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο Χόλιγουντ.

«Προφανώς πιστεύω ότι η Γκρέτα θα έπρεπε να είναι υποψήφια για Kαλύτερη Σκηνοθεσία, γιατί αυτό που έκανε είναι κάτι που γίνεται μια φορά στην καριέρα σου, μια φορά στη ζωή, αυτό που έφτιαξε είναι πραγματικό. Αλλά ήταν μια απίστευτη χρονιά για όλες τις ταινίες», συνέχισε η Ρόμπι.

Συνολικά, η ταινία «Barbie» είναι υποψήφια σε 8 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της Kαλύτερης Tαινίας και Β’ Γυναικείoυ Ρόλου. Η ηθοποιός η οποία διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο ως παραγωγός και η Γκρέτα Γκέργουιγκ για το καλύτερο διασκευασμένο σενάριο, υπογράμμισε ότι είναι «εξαιρετικά ενθουσιασμένη που έχουμε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ».

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon