Σέρρες: Νέα ανατροπή στο Κολυμβητήριο- Αβέβαιο για ακόμη μια φορά το μέλλον του -video

Σέρρες: Νέα ανατροπή στο Κολυμβητήριο- Αβέβαιο για ακόμη μια φορά το μέλλον του -video

Ανατροπή και  πάλι στο σκηνικό με τις εργασίες αποκατάστασης του κλειστού  κολυμβητηρίου στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων καθώς νέα προβλήματα φάνηκαν στο ορίζοντα . Ενώ οι σκαλωσιές είχαν στηθεί και ο εργολάβος ξεκίνησε τις εργασίες , ήρθε αντιμέτωπος με ένα  δυσάρεστο θέαμα  καθώς διαπιστώθηκε πως η εικόνα των δοκών δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Τα  διαβρωμένα σίδερα και τα χαλίκια  είναι κάτι που δεν περίμεναν να αντικρύσουν. Άλλωστε οι  εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Ο Αντιδήμαρχος έργων Αθανάσιος μιλώντας στο Epiloges.tv, κάνει λόγο για επικίνδυνη κατάσταση,  που διαγράφει το μέλλον του κολυμβητηρίου δυσοίωνο. Η ανάδοχος εταιρεία έκανε παύση εργασιών καθώς αρνήθηκε να συνεχίσει το έργο κάτω από αυτές τις συνθήκες  και τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού ελέγχου που θα διενεργηθεί ώστε να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται το εσωτερικό από τα μπετά στις δοκούς του κτηρίου. 

Ο κ. Γάτσιος αναφέρει επίσης πως η διάβρωση στις κολώνες  είναι  τόσο ορατή  που ακόμη και ο πιο αδαής πολίτης μπορεί να αντιληφθεί πως είναι επικίνδυνες . Η ασφάλεια  των χρηστών του κολυμβητηρίου παραμένει να είναι το πρώτο μέλημα της Δημοτικής Αρχής . Το αν θα συνεχιστούν οι εργασίες και το πότε αυτό μπαίνει στην αναμονή. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

 Ο αρχικός σχεδιασμός περιλάμβανε και αποκατάσταση της πισίνας καθώς είχε μεγάλες απώλειες ενέργειας. Δυστυχώς δεν γινόταν οι εργασίες συντήρησης όπως έπρεπε επί  σειρά ετών με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε αυτό το σημείο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon