ΕΚΑΒ Σερρών: Τη μετεγκατάσταση στο κτήριο της Πυροσβεστική ζητούν οι εργαζόμενοι- video

ΕΚΑΒ Σερρών: Τη μετεγκατάσταση στο κτήριο της Πυροσβεστική ζητούν οι εργαζόμενοι- video

Δύσκολο ήταν το καλοκαίρι για τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ Σερρών καθώς τα περιστατικά ήταν αυξημένα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο εργαζομένων κ. Θεοφάνη Παπαευστρατίου κατά μέσω όρο καθημερινά καλούνται να διεκπεραιώσουν περίπου 50 περιστατικά μέσα σε ένα 24ωρο. Οι δευτερογενείς διακομιδές είναι και αυτές ενταγμένες στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Το μειωμένο προσωπικό έρχεται να προστεθεί στη λίστα των προβλημάτων.

Το ιδανικό θα ήταν το ΕΚΑΒ στις Σέρρες να στελεχωθεί με  επιπλέον 20   άτομα προσωπικό. Ενώ κάθε χρόνο κι ένα ασθενοφόρο βγαίνει εκτός λειτουργίας λόγω πολλών χιλιομέτρων. 

Ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ μιλώντας στο Epiloges.tv ανέφερε πως  δια μέσω του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Χαρίλαου Λώτη, πρόκειται να καταθέσουν επίσημο αίτημα  μετεγκατάστασης  της  βάσης του ΕΚΑΒ στις Σέρρες,  στο κτήριο όπου στεγάζεται τώρα  η πυροσβεστική υπηρεσία η οποία σύντομα αναμένεται να μεταφερθεί στις νέες της κτηριακές υποδομές.  Για τον λόγω αυτό πραγματοποίησαν και συνάντηση με την δήμαρχο Σερρών προκειμένου να την ενημερώσουν. Μάλιστα μεταξύ  άλλων , αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων ότι δεν υπάρχει αποχέτευση εκεί που βρίσκονται τώρα, με αποτέλεσμα όταν πλένουν τα ασθενοφόρα, όπως από αίματα, αυτά να καταλήγουν στον δρόμο. 

Τέλος ο κ. Παπαευστρατίου καλεί τους Σερραίους, γονείς και παιδιά, να επισκεφθούν το περίπτερο του ΕΚΑΒ  κατά την διάρκεια της SEREXPO 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon