ΠΑΟΚ: «Μπήκε» ο Τάισον

ΠΑΟΚ: «Μπήκε» ο Τάισον

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το εφιαλτικό βράδυ της Κυριακής (18/02) και τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (1-4). Άλλωστε, χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν, καθώς ακολουθεί την Τετάρτη (21/02, 19:00 – «Απόστολος Νικολαΐδης»), ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα της αναμέτρησης απέναντι στους «ερυθρόλευκους» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Στα θετικά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ήταν το γεγονός πως ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ συνέχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία.

Βέβαια, ο 36χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι τιμωρημένος για το ματς της Λεωφόρου, με το αποτέλεσμα της έφεσης που έχουν καταθέσει οι «ασπρόμαυροι» να γίνεται γνωστό λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ημιτελικού.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ την Τρίτη (20/02) θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για Αθήνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon