Δ.Βαρτζόπουλος από Σέρρες: "Δεν υπάρχει τέλειο σύστημα υγείας" -video

Δ.Βαρτζόπουλος από Σέρρες: “Δεν υπάρχει τέλειο σύστημα υγείας” -video

Δηλώσεις για το Εθνικό Σύστημα Υγείας έκανε ο Υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος λέγοντας πως κανένα σύστημα υγείας δεν είναι τέλειο και πως για την Ελλάδα έχει ξεκινήσει μία νέα εποχή σε ότι αφορά την υγεία στα πλαίσια των δημοσιονομικών δυνατοτήτων πάντα.

Ο κύριος Βαρτζόπουλος δήλωσε πως κανένα σύστημα υγείας στον κόσμο δεν είναι τέλειο και πως το σύστημα υγείας της χώρας μας ταλαιπωρήθηκε για μία δεκαετία, ενώ κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία την πανδημία του κορονοϊού. Σήμερα έχει ξεκινήσει μία νέα εποχή καθώς η Ελλάδα είναι σε θέση να αναπτύξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στα πλαίσια των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας.

Για το Νοσοκομείο Σερρών ο Υφυπουργός Υγείας απάντησε ότι καθώς το επισκέπτεται συχνά είναι έχει πλήρη εικόνα και θεωρεί ότι είναι ένα νοσοκομείο κορμού της περιοχής που προσφέρει ουσιαστικές, ολοκληρωμένες και πολυποίκιλες υπηρεσίες στον λαό

Σε ότι αφορά τους καινούργιους διοικητές των νοσοκομείων τις επόμενες ημέρες θα βγει από τον ΑΣΕΠ η πρώτη ανακοίνωση που θα καθορίζει τις πρώτες σειρές επιτυχόντων και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαδικασία η οποία  θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ρεπορτάζ: Παντελής Κληντσάρης

ΠΗΓΗ Epiloges.tv

Το βρήκατε ενδιαφέρον? Κοινοποιήστε το!
fb-share-icon